Go back

Abonnee? Ontdek de voordelen van de Kappa Loyalty Card!

Dit jaar hebben United Brands, Kappa en Waasland-Beveren de handen in elkaar geslagen om van jaargang 2015-2016 een topseizoen te maken! Een samenwerking waar ook jij als abonnee van kan meegenieten in de vorm van de Kappa Loyalty Card, speciaal voor onze trouwe abonnees!

Uw korting? 

  • 10% korting op alle Waasland-Beveren-artikelen (Kappa-collectie en gadgets). Zo kan ook jij schitteren in het geel en blauw!
  • 1 Euro = 1 punt! Verder beloont United Brands alle trouwe fans met een puntensysteem. Per Euro die wordt gespendeerd op de geselecteerde artikelen ontvang je één punt. Eenmaal je 500 punten verzameld hebt, krijg je een waardebon van €25. (Je spaart wel geen punten bij aankoop van een artikel in korting.)

Waar?

Hoe krijg je korting?

  • Online: voeg een product toe aan je winkelwagen, registreer je e-mailadres en de korting wordt automatisch verrekend.
  • In de winkel: Op vertoon van je Loyalty Card. Heb je nog geen loyalty Card ontvangen? Geen probleem! Op vertoon van je abonnement ontvang je een United Brands Loyalty Card in de winkel. Ontdek hier alle extra voordelen van de Loyalty Card.

 

Kledij, schoenen of clubmerchandise bestellen? Dat kan snel en eenvoudig via onze webshop: klik HIER om meteen naar onze online fanshop te gaan.

 

Club_waasland_druk