Go back

Extra opstapplaats in Brecht voor supportersclub De Zuute

Tekst: Ward Callens - Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

Voor de verplaatsing naar Lokeren legde supportersvereniging Moet Kunnen een speciale bus in vanuit het Nederlandse Koewacht. Enkele weken later komt supportersclub De Zuute met een gelijkaardig initiatief: met de Kempische gemeente Brecht heeft de vereniging een extra opstapplaats ver buiten haar normale doelgebied toegevoegd. Brecht zal al zeker als vertrekplaats worden ingezet voor de busverplaatsingen van De Zuute naar Club Brugge (20 september) en STVV (3 oktober).

Supportersclub De Zuute wil met het initiatief Waasland-Beverensupporters uit de Noorderkempen (regio Brecht, Wuustwezel, Essen, Hoogstraten,…) inspireren om samen te genieten van de familiale gezelligheid bij busverplaatsingen en de ploeg gezamenlijk aan te moedigen tijdens uitwedstrijden. Vervolgens zal De Zuute het initiatief evalueren. Bij succes wordt de actie mogelijk verlengd.

Voor beide uitwedstrijden houdt de bus van De Zuute halt aan onderstaande opstapplaatsen:

  • Sporthal De Ring: Ambachtlaan 7, Brecht (17.00 u.)
  • Café In Den Zoeten Inval: Assestraat 179, Hemiksem (18.00 u.)