Go back

Freethielnieuws 02-09: laatste trainingsdag van de week

Tekst: Ward Callens - Foto: Kevin Reyns

Woensdagochtend verzamelde de spelersgroep een laatste keer deze week op de Freethiel. Er werd hen na de overwinning tegen Sporting Lokeren en met het oog op het voetbalvrije weekend enkele dagen rust gegund. In de voormiddag werd er op het veld getraind, na de lunch werkte de groep nog een sessie af in de gym. Niels De Pauw en Alec Luyckx vervolgden hun individueel programma. De spelers die deze week hun land mogen vertegenwoordigen waren er ook niet meer bij.

 

De beloften van Waasland-Beveren komen vanavond in actie tegen KV Kortrijk. De Jonge Leeuwen gaan op het veld van Kortrijk op zoek naar hun derde opeenvolgende competitiezege. Vanuit de A-kern is er versterking van volgende spelers: Floriano Vanzo, Mathias Janssens, Zakaria M’Sila, Senne Van Dooren, Glenn Leemans en Emre Erciyas.