Go back

Freethielnieuws 22-09: aangepast trainingsprogramma voor viertal

Tekst: Ward Callens - Foto: Kevin Reyns

Naast de revaliderende spelers Niels De Pauw, David Destorme, Alec Luyckx en Arthur Irawan volgt een viertal spelers deze week een aangepast trainingsprogramma. Het gaat om de jongeren Mathias Janssens, Emre Erciyas, Maximiliano Caufriez en Billal Jellal. Dat werd voor het weekend beslist door de sportieve cel. De technische staf geeft er immers de voorkeur aan om met een beperktere kern de drie wedstrijden die deze week plaats hebben voor te bereiden. Met op zeven dagen duels tegen Club Brugge, Dender en KAA Gent staan er immers enkel trainingssessies in functie van die confrontaties gepland. De overige spelers krijgen deze week een intensief trainingsschema los van die wedstrijden en sluiten na het weekend weer aan.

Een van de jongeren, Maximiliano Caufriez, vertoeft overigens enkele dagen bij de Belgische U19-selectie. De nationale U19 van ons land spelen dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen tweedeklasser KSV Roeselare. De wedstrijd vindt plaats in Schiervelde, het stadion van Roeselare.