Go back

Freethielnieuws 28-09: Henkinet ziek, Moren enkele weken out

Tekst: Ward Callens - Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

Maandag 28 september. De spelersgroep verzamelde na de middag op de Freethiel voor de eerste training in de aanloop naar de uitwedstrijd bij STVV. Ook stond er een videoanalyse op het programma. Laurent Henkinet was ziek en moest de training aan zich voorbij laten gaan.

Een tiental spelers komen maandagavond in actie bij de beloften. Om 19.30 u. spelen de Jonge Leeuwen in Puyenbeke tegen KVC Westerlo. Het gaat omĀ Merveille Goblet, Mathias Janssens, Hugo Sousa, Jonathan Buatu, Senne Van Dooren, Glenn Leemans, Maximiliano Caufriez, Bilal Jellal, Emre Erciyas enĀ Ibou Sawaneh.

Valtteri Moren, die tegen KAA Gent kort voor het uur gekwetst het veld moest verlaten, kent zijn diagnose. Een MRI-scan wees uit dat het gaat om een elongatie van de hamstrings in het linkerbeen. De Fin is wellicht een tweetal weken buiten strijd.