Go back

Kalenderupdate Jupiler Pro League speeldagen 15 t.e.m. 18

De Jupiler Pro League heeft de definitieve speelmomenten voor de competitiewedstrijden van speeldagen 15 tot en met 18 bekend gemaakt. Ook het exacte aanvangsuur voor onze bekerwedstrijd tegen KV Mechelen werd vastgelegd. Voor Waasland-Beveren ziet de kalender er voor die vijf wedstrijden tussen 7 november en 5 december als volgt uit. Onze volledige, bijgewerkte speelkalender kan u hier raadplegen.

  • Speeldag 15: Waasland-Beveren  KVC Westerlo, zaterdag 7 november om 20.00 u.
  • Speeldag 16: Waasland-Beveren – STVV, zaterdag 21 november om 20.00 u.
  • Speeldag 17: KV Kortrijk – Waasland-Beveren, zaterdag 28 november om 20.00 u.
  • Croky Cup (1/8e finale): KV Mechelen – Waasland-Beveren, woensdag 2 december om 20.00 u.
  • Speeldag 18: Waasland-Beveren – Standard Luik zaterdag 5 december om 20.30 u.

Voor we zover zijn wachten er ons in oktober nog vijf competitiewedstrijden, te beginnen met de uitwedstrijd bij promovendus STVV op zaterdag 3 oktober. Die wedstrijd wordt om 20.30 u. afgetrapt. Ook onze thuiswedstrijd tegen Standard Luik start om 20.30 u. Onze overige duels tussen speeldag 15 en 18 worden om 20.00 u. afgetrapt. In het tweede weekend van november is er geen competitievoetbal.