Go back

Kids Club: vanaf dit weekend twee verzamelpunten

Tekst: Ward Callens & Kevin Van Cutsem - Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

De Young Believers Kids Club van Waasland-Beveren telt al meer dan zestig leden en is een waar succes. Vanaf komend weekend worden dan ook twee verzamelpunten voorzien om onze jonge supporters te begeleiden naar vak A, vanwaaruit de Kids Club de thuiswedstrijden op de Freethiel bijwoont.

Concreet zullen de kinderen van ouders die een abonnement hebben in de vakken F, G, H of E drie kwartier voor de wedstrijd verzamelen voor het Themacafé (aan de loketten), nadien wordt de groep begeleid naar het verzamelpunt A voor de hoofdtribune. Tien minuten voor aanvang van de partij worden de kids naar vak A begeleid.

Hieronder het verloop op basis van onze thuiswedstrijd tegen KAA Gent op zaterdag 26 september, aftrap om 18.00 u.

  • 17.15 u.: kinderen van ouders met een abonnement in vak F, G, H of E verzamelen voor het Themacafé.
  • 17.30 u.: de kinderen worden begeleid naar verzamelpunt A, voor de hoofdtribune.
  • 17.30 – 17.50 u.: begeleiders en kinderen wachten aan verzamelpunt A tot de groep volledig is. Aan verzamelpunt A verzamelen de kinderen van ouders met een abonnement in de hoofdtribune.
  • 17.50 u.: de Kids Club wordt begeleid van verzamelpunt A naar vak A op de hoofdtribune.
  • Na match: de kinderen kunnen worden opgehaald aan verzamelpunt A (vijf minuten na de match) en aan het Themacafé (tien minuten na de match). Zij worden steeds onder begeleiding naar de locaties gebracht.