Go back

Langil is jullie speler van de maand, Vanzo maakte de mooiste goal

Tekst: Ward Callens - Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

Steeven Langil is door de bezoekers van onze website verkozen tot speler van de maand augustus. Hij kreeg maar liefst 59% van de stemmers achter zich. De vier doelpunten en drie assists van Langil in de voorbije weken zijn daar uiteraard niet vreemd aan. Laurent Jans en Gary Coulibaly eindigden respectievelijk als tweede en derde in de poll. Het doelpunt van Floriano Vanzo tegen Anderlecht werd dan weer gekozen als doelpunt van de maand. De treffer van de Italo-Belg verzamelde 51% van de stemmen.

 

Speler van de maand

  • Augustus: Steeven Langil

 

Doelpunt van de maand

  • Augustus: Floriano Vanzo vs. RSC Anderlecht

 

Bekijk hieronder nog eens alle doelpunten van W-B in de maand augustus, met als tweede de verkozen goal van Floriano Vanzo.