Go back

Nieuwtjes uit de communitycel: Croky Cup, OSC en benefiet Nepal

Tekst & foto: Valy Van de Merlen e.a.

Croky Cup

Woensdagavond staat de bekerwedstrijd tegen FCV Dender EH op het programma. Onze communitycel zal tijdens de rust van deze wedstrijd in de Croky Cup pakjes Croky-chips en Croky-goodies in de tribune werpen voor de aanwezige toeschouwers. Heb je zin in een lekker zakje chips? Hou je dan klaar tijdens de rust!

Open Stadion Cup

Afgelopen woensdag stond de finale van onze Open Stadion Cup te Sint-Niklaas op het programma. Ondanks de gietende regen mochten we maar liefst 61 deelnemers verwelkomen, een enorm succes! Onder het toeziend oog van Peter Van de Putte van Maatschappij Linkerscheldeoever werd de aftrap gegeven door onze spelers Zakaria M’Sila en Bilal Jellal. Zakaria en Bilal toonden zelf hun kunnen tijdens het eerste wedstrijdje. De finale werd uiteindelijk gewonnen door FC Jan Breydel met 4-1. Tijdens de rust van onze kerstwedstrijd, W-B – Sporting Lokeren, zullen zij de grote finale afwerken tegen de winnaars uit Beveren, nl. Team België. Bekijk hier de fotoreportage.

Benefiet Nepal

Op 19 september 2015 was het eindelijk zover. Na weken voorbereiding kon de Nepal Benefiet voor het Disabled Newlife Center van start gaan. Het DNC is een residentieel centrum in Kathmandu dat aan 40 kinderen met een handicap steun geeft op het gebied van scholing, beroepsopleidingen en medische hulp. Om het aantal kinderen na de aardbeving te kunnen uitbreiden en de bestaande diensten uit te breiden is er veel geld nodig.

Meer dan 200 mensen namen deel aan de BBQ die plaats vond in de business club van Waasland Beveren. De sfeer zat er in en het buffet met zicht op het terrein was een voltreffer. Na het eten was het tijd voor Bingo. De bingokaarten vonden  gretig aftrek omdat de drie hoofdprijzen, tickets voor een match van Waasland-Beveren, een Nepalese maaltijd en een espressomachine, heel wat mensen konden verleiden om deel te nemen. Ook waren er veel kleinere prijzen geschonken door de verschillende sponsors zodat zowat iedereen wel met een leuke prijs naar huis ging.

Dankzij de steun van Waasland-Beveren, talloze sponsors, mensen die giften gestort hebben en de talrijke aanwezigen was deze avond een groot succes. Een speciaal woordje van dank aan Valy Van De Merlen, Community Manager van Waasland Beveren, en alle vrijwilligers die zich volkomen belangeloos hebben ingezet. Wij zijn uitermate trots te kunnen melden dat de opbrengst meer dan € 6.500 bedraagt. Dat bedrag gaat integraal naar het DNC. Bekijk hier de fotoreportage.