Go back

W-B – Dender (23-09): nuttige info

Tekst: Ward Callens

Op woensdag 23 september speelt Waasland-Beveren in de Croky Cup tegen derdeklasser FCV Dender EH. De wedstrijd in de 1/16e finale van de Beker van België wordt afgetrapt om 20.00 u. in het Freethielstadion. De voorverkoop van tickets voor het bekerduel start op vrijdag 4 september. Ook op de wedstrijddag zelf zijn de loketten geopend voor ticketverkoop.

Prijzen

  • Zitplaatsen: €20 voor volwassenen, -16-jarigen betalen €8
  • Staanplaatsen: €10 voor volwassenen, -16-jarigen betalen €5

Voorverkoop

  • Voorrangsperiode voor abonnees van vrijdag 4 september tot woensdag 16 september. Abonnees kunnen in die periode een ticket kopen op hun eigen plaats. Enkel op vertoon van een geldig abonnement, kan de gewenste plaats gereserveerd worden. Niet-abonnees kunnen in die periode uiteraard al vrije plaatsen kopen voor de wedstrijd.
  • Vrije verkoop van alle plaatsen vanaf donderdag 17 september.
  • Vakken A en C blijven wegens organisatorische redenen gesloten. Abonnees met een zitplaats in die vakken kunnen vanaf 4 september een vrije plaats aankopen. Wij raden vak F, G of H aan.

Catering

  • De drankenpunten aan de staantribune en het Themacafé zijn geopend.
  • Er wordt geen Themacafélunch aangeboden voor de wedstrijd.
  • Businessarrangement: er wordt in de business club een alternatief voorzien voor de Footlunch. Daar wordt later nog over gecommuniceerd.

 

We hopen tevens ook dat onze Kids Club-leden talrijk aanwezig zijn! Elk lid die een ticket aankoopt voor de wedstrijd -het abonnement is namelijk niet geldig voor wedstrijden in de Croky Cup- heeft recht op een heus Croky-pakket. Het pakket kan je voor de wedstrijd komen afhalen in het Themacafé tussen 19.10 en 19.40 u. op vertoon van je wedstrijdticket.

OPGELET: Je dient vooraf wel te bevestigen of je aanwezig zal zijn! Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat er zeker voldoende pakketten zijn om aan onze leden uit te delen. Inschrijven doe je voor zaterdag 19 september 2015 via young.believers@waasland-beveren.be met vermelding van de namen van de aanwezige Kids Club-leden. Uit alle inschrijvingen trekken we overigens zes kinderen die een erehaag vormen met blauw-gele vlaggen voor onze spelers wanneer ze het veld betreden.