Go back

W-B – KRC Genk toch op zaterdag 17 oktober

Tekst: Ward Callens - Foto: Kevin Reyns

De wedstrijd tussen Waasland-Beveren en KRC Genk op speeldag 11 van de Jupiler Pro League wordt dan toch op zaterdag 17 oktober (aftrap: 20.00 u.) afgewerkt. Die beslissing werd maandag genomen door de Pro League en de rechtenhouders. Hieronder de communicatie van Nils Van Brantegem, kalendermanager van de Pro League.

“Naar aanleiding van een veiligheidsoverleg heeft de Burgemeester van Beveren, de H. Marc Van de Vijver, beslist om zijn verbod om de wedstrijd van Waasland Beveren tegen KRC Genk te laten plaatsvinden op zaterdag 17 oktober op te heffen en bijgevolg werd de wedstrijd, in overleg met de rechtenhouders, teruggeplaatst naar zaterdag 17 oktober 2015 om 20 uur zoals oorspronkelijk voorzien.”

Klik HIER om de volledige wedstrijdkalender van W-B te raadplegen.