Go back

W-B – KRC Genk verplaatst naar zondag 18 oktober

Tekst: Ward Callens - Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

De Pro League heeft in overleg met de rechtenhouders beslist om de wedstrijd Waasland-Beveren – KRC Genk te verplaatsen naar zondag 18 oktober 20.00 u. Dit omdat op 17 oktober in Beveren de ‘Levensloop’ plaatsvindt, een benefietorganisatie voor de Stichting tegen Kanker.

Het duel tussen W-B en Genk kon niet plaatsvinden op de oorspronkelijke datum, omdat op 17 oktober de openbare veiliheid niet gegarandeerd kan worden door het gemeentebestuur van Beveren, vandaar de beslissing om de competitiewedstrijd te verplaatsen naar zondagavond.

De aangepaste wedstrijdkalender kan u HIER bekijken. Voorlopig liggen de speelmomenten van alle competitiewedstrijden t.e.m. speeldag 14 vast. Een volgende update volgt op maandag 28 september, na de 1/16e finales van de Croky Cup.