Go back

W-B – KV Oostende (12-09): happy hour tussen 18.30 & 19.30 u.

Na de derby bij Sporting Lokeren, die op een verhoopte overwinning eindigde, wacht er ons op zaterdag 12 september alweer een razend interessant duel in de Jupiler Pro League. Met KV Oostende komt immers de co-leider op bezoek op de Freethiel voor een partij met als inzet een (gedeelde) leidersplaats!

We willen er tegen de kustboys een waar volksfeest van maken. Na de ongelooflijke steun van onze aanhang de voorbije weken, de massale vertegenwoordiging van ons geel-blauw legioen in Daknam, gevolgd door ongeziene vreugdebeelden, willen we thuis op de Freethiel iets terug doen aan onze fantastische achterban! Dat doen we in de vorm van een happy hour met dj-set van DJ Cloudgrinder tussen 18.30 en 19.30 u. Het happy hour, met formule ‘2 halen = 1 betalen’, vindt plaats in het Themacafé, de buitentap aan vak E, het Avia Café en het Cibel Café. Onze dj brengt jullie in de juiste stemming vanop de trailer achter het Themacafé.

Redenen te over om zaterdag op tijd aanwezig te zijn in het stadion. Voor aanvang van de wedstrijd vindt namelijk ook het eerste deel van ons jaarlijks jeugddefilé plaats, met de presentatie van de jeugdploegen van de onderbouw. De match zelf levert mogelijk twee debutanten op met nieuwkomers Livio Nabab en Deni Milosevic.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door InBev/Jupiler!

Cloudgrinderjupiler

 

Happy Hour 12-09 WBEKVO