Go back

Extra activiteit voor Kids Club op donderdag 5 november

Tekst: Kevin Van Cutsem - foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

Op donderdag 5 november is het alweer verzamelen geblazen voor de leden van de Young Believers Kids Club. Omdat we als club niet enkel het sportieve onder de aandacht willen brengen, kiezen we ditmaal voor een educatieve activiteit. De kids krijgen een rondleiding met gids in de Belgische Fruitveiling te Vrasene en kunnen achteraf genieten van een vers stuk fruit. ’s Middags brengen we ze naar McDonalds waar ze getrakteerd worden op hamburgers, frietjes en een drankje naar keuze. Na deze goed gevulde middag keren we terug naar de Freethiel.

Hieronder geven we nog even het programma mee:

  • 10.45 – 11.00 u.: verzamelen aan het stadion (gelijkvloers, centrale inkom hoofdtribune)
  • 11.00 – 11.15 u.: verplaatsing
  • 11.15 – 12.15 u.: rondleiding met gids bij de Belgische Fruitveiling
  • 12.15 – 12.30 u.: verplaatsing
  • 12.30 – 14.00 u.: traktatie bij McDonalds
  • 14.00 – 14.15 u.: verplaatsing
  • 14.15 – 14.30 u.: kids worden aan het stadion opgehaald door de ouders

Het busvervoer, de rondleiding en de traktatie zijn volledig gratis voor al onze Kids Club-leden! Wil je deelnamen aan deze activiteit? Schrijf dan in vóór maandag 2 november 2015 via young.believers@waasland.beveren.be.

Tot dan!
Het Young Believers Kids Club-team