Go back

FIFA 16-TOERNOOI ‘FIFA MASTERS CUP’ OP 2 & 3 JANUARI OP DE FREETHIEL

Het begint stilaan een traditie te worden rond de jaarwisseling, het jaarlijkse FIFA-toernooi op de Freethiel. In het weekend van 2 en 3 januari slaat de FIFA Masters Cup haar tenten op bij Waasland-Beveren. Gedurende twee dagen wordt er gestreden om de nieuwe FIFA Master te bepalen, de beste FIFA 16-gamer op de PlayStation 4! Op zaterdag wordt er één-tegen-één gespeeld, op zondag twee-tegen-twee.

Waasland-Beveren ging vorig seizoen een engagement aan met FIFA Masters, die in een soort van competitieformat ook toernooien organiseert bij Club Brugge, KV Mechelen, Sporting Lokeren, Beerschot-Wilrijk en Sint-Truiden VV. De organisatie wordt nog steeds verzorgd door Waasland-Beveren in nauwe samenwerking met supportersclub WB De Groene. Dit jaar is er maar liefst voor €850 aan prijzengeld voorzien. Ook zijn er weer prijzen in natura te winnen, zoals games, duotickets, voetbalshirts en tal van goodies. De plaatsen zijn beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap!

 

Wanneer?
1 vs 1 op zaterdag 2 januari (13.00 u. tot 19.00 u.) – Prijsuitreiking om 19.30 u.
2 vs 2 op zondag 3 januari (13.00 u. tot 19.00 u.) – Prijsuitreiking om 19.30 u.

Waar?
Freethielstadion: Stadionplein 1, 9120 Beveren

Wie?
Deelnemers tussen 7 en 77 jaar

Consoles?
PlayStation 4. Consoles worden door ons voorzien. Controllers zelf mee te brengen!

Inschrijven?
Inschrijven via deze link. Kostprijs: €14 p.p. + transactiekosten (€1). Toeschouwers en supporters zijn van harte welkom en krijgen gratis toegang.