Go back

Freethielnieuws 08-10: Ook Luyckx sluit weer aan bij de groep

Tekst: Ward Callens - Foto: Kevin Reyns

Vandaag kwam de spelersgroep samen op de Freethiel voor de laatste groepstraining van de week, morgen staat er immers een oefenwedstrijd op het programma. Om 16.00 u. ontvangt W-B het Luxemburgse F91 Dudelange. Die partij is gratis bij te wonen, maar let op: enkel tribune 3 (Meerminnendam) zal worden geopend. Diezelfde avond komen de beloften in actie op het veld van Club Brugge.

Valtteri Moren trainde donderdag weer deels mee met de kern, Alec Luyckx is intussen volledig aangesloten bij de groepstrainingen. Moren en Lucyckx zullen vrijdag wel nog niet in actie treden tegen Dudelange. David Destorme, die intussen weer een kleine week voluit met de groep traint, staat wel op het wedstrijdblad. Niels De Pauw en Arthur Irawan vervolgen hun individueel programma.

Maximiliano Caufriez stond woensdagavond negentig minuten op het veld bij de Belgische U19. Zij wonnen met 9-0 van hun leeftijdsgenoten uit San Marino. Vrijdag en maandag geven Caufriez en de nationale U19 nog Zweden en Wit-Rusland partij. Deni Milosevic komt donderdagavond in actie met de U21 van Bosnië en Herzegovina. Hij speelt met de beloften van zijn tweede vaderland een EK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Zwitserland.