Go back

Freethielnieuws 12-10: Moren weer bij de groep, rust voor Ibou

Tekst: Ward Callens - Foto: Kevin Reyns

Maandag kwam de spelersgroep van Waasland-Beveren weer bij elkaar na een vrij weekend. In de voormiddag werd aan individuele en collectieve blessurepreventie gedaan, na de middag stond er een veldtraining op het programma. Na Alec Luyckx en David Destorme sloot maandag Valtteri Moren aan bij de groepstrainingen. Niels De Pauw en Arthur Irawan werken verder aan hun revalidatie. Ibou Sawaneh moet na zijn operatie enkele weken rust in acht nemen voor hij kan beginnen revalideren.

Deni Milosevic is weer in Beveren na interlandverplichtingen met de Bosnische belofteploeg. Ook Merveille Goblet is terug bij de kern. Hij was reservedoelman tijdens de met 2-0 gewonnen wedstrijd van de Belgische beloften tegen Malta. Het was voor de nationale U21 de derde overwinning in drie kwalificatiewedstrijden voor het EK 2017.

Laurent Jans en Maximiliano Caufriez sluiten pas later aan. Jans speelt maandagavond met Luxemburg een kwalificatieduel tegen Slovakije, Caufriez komt maandag een derde keer in actie met de Belgische U19 in het eerste kwalificatietoernooi voor het EK 2016. Na de zege tegen San Marino en het gelijkspel met Wit-Rusland gaan de Jonge Duivels nu op zoek naar een overwinning tegen Zweden.