Go back

Freethielnieuws 15-10: Ibou vangt revalidatie aan

Tekst: Ward Callens - Foto: Maarten Kempeneers

De beloften van Waasland-Beveren wonnen woensdagavond hun laatste wedstrijd in de Beker van België U21. Dessel Sport werd met 3-2 verslagen, maar na een gelijkspel tegen ASV Geel (3-3) en een nederlaag tegen Lokeren (2-1) zit het bekeravontuur er al op voor de Jonge Leeuwen. Voor W-B kwamen Brent Peers (twee keer) en Senne Van Dooren tot scoren, drie doelpunten uit corner.

Van Dooren volgde vandaag een aangepast programma nadat hij woensdag een uur op het veld stond bij de beloften. Glenn Leemans had last van de knie en trainde individueel. Arthur Irawan en Niels De Pauw vervolgden hun revalidatie. Ook Ibou Sawaneh heeft zijn revalidatie aangevat. De flankaanvaller herstelt in de kinesistenpraktijk van Rev. van zijn knieoperatie.