Go back

Freethielnieuws 22-10: herstel Moren en De Pauw verloopt positief

Tekst: Ward Callens - foto: Kevin Reyns

Niels De Pauw heeft een nieuwe horde genomen in de revalidatie van zijn scheenbeenblessure. De verdediger is donderdag overgeschakeld van de crosstrainer naar de loopband en kan dus aan het loopwerk beginnen. Ook Valtteri Moren herstelt stilaan van zijn hamstringblessure. De Fin kende een terugval in zijn revalidatie, maar zal na het weekend weer op het veld trainen.

De ziekenboeg loopt dus stilaan leeg, want verder is het enkel Glenn Leemans die nog een individueel programma volgt. De jonge linksachter trainde donderdag apart op het oefenveld. Hij zal binnenkort weer mogen aansluiten bij de groepstrainingen. De rest van de spelersgroep werkte in de voormiddag na de videoanalyse een tactische veldtraining af.