Go back

JANS SPELER VAN DE MAAND, ‘MILO’ MAAKTE MOOISTE GOAL

Tekst: Ward Callens - Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

Laurent Jans is door de bezoekers van onze website verkozen tot speler van de maand september. Hij kreeg 23% van de stemmers achter zich en hield daarmee nipt Deni Milosevic (22%) en Thibault Moulin (19%) achter zich. De Luxemburger is een vaste waarde op de rechtsachter en miste nog geen minuut in de competitie.

Het doelpunt van Deni Milosevic tegen KAA Gent werd dan weer gekozen als doelpunt van de maand. De treffer van de 20-jarige middenvelder kreeg maar liefst 83% van de stemmen. Dat zijn wondermooie doelpunt geen toevalstreffer was, heeft de talentvolle Bosnische Belg intussen bewezen.

 

Speler van de maand

  • Augustus: Steeven Langil
  • September: Laurent Jans

 

Doelpunt van de maand

  • Augustus: Floriano Vanzo vs. RSC Anderlecht
  • September: Deni Milosevic vs. KAA Gent

 

Bekijk hieronder nog eens alle doelpunten van W-B in de maand september, met o.a. de verkozen goal van Deni Milosevic tegen KAA Gent (vanaf 3’08”).