Go back

Levensloop Beveren: W-B loopt mee op zondag 18 oktober!

Tekst: Ward Callens - foto: Kevin Reyns

Op zaterdag 17 en zondag 18 oktober vindt rond de Beverse atletiekpiste aan de Klapperstraat de Levensloop van Beveren plaats. De Levensloop is een evenement van de Stichting tegen Kanker dat dit jaar voor het eerst wordt georganiseerd in het Waasland. Er wordt dit weekend op het atletiekterrein in Beveren 24 uur aan een stuk gelopen voor de strijd tegen kanker. De organisatie van Levensloop Beveren en de gemeente Beveren verwachten bijna 5.000 deelnemers. De teller staat reeds op €75.000 ten voordele van de Stichting tegen Kanker.

AZ Nikolaas is actief vertegenwoordigd bij de organisatie en voorziet op zondag 18 oktober een gezond ontbijt voor de spelers en trainers van Waasland-Beveren. Na het ontbijt wordt op het middenplein, in de lounge bar van AZ Nikolaas, een selfiestand voorzien waar supporters op de foto kunnen met de W-B-spelers. De selfiesessie vindt plaats tussen 9.30 en 10.00 u. 

Om 10.00 u. binden de spelers hun loopschoenen aan om zelf enkele rondjes mee te lopen op de atletiekpiste ten voordele van de strijd tegen kanker. Meer weten over de Levensloop? Neem gerust een kijkje op deze Facebook-pagina: www.facebook.com/levensloopbeveren. Leuk om weten: Gilbert De Nockere componeerde speciaal voor Levensloop Beveren een Levenslooplied dat hij tijdens de openingsceremonie zal brengen en tevens bij de thuiswedstrijd van W-B tegen KRC Genk op 17 oktober.

Adres Levensloop Beveren (atletiekterrein): Klapperstraat 103, 9120 Beveren.