Go back

Steward worden? Nieuwe opleidingen in november!

Tekst: Ward Callens - Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

Waasland-Beveren start in november opnieuw met interne opleidingen voor kandidaat-stewards. Die vinden plaats tussen 7 en 21 november. Het gaat om theoriesessies van in totaal 18 uur. Daarna volgen vijf stagewedstrijden. De club is nog steeds op zoek naar geschikte kandidaten. Interesse? Neem contact op met de veiligheidscel via volgend e-mailadres: vincent.kiekeman@waasland-beveren.be.

Voldoe je aan onderstaande voorwaarden en wil jij graag je steentje bijdragen voor onze club? Twijfel dan niet en dien je kandidatuur in.

  • Je bent minimaal 18 jaar.
  • Je bent in het bezit van een getuigschrift goed gedrag en zeden.
  • Je hebt gedurende 5 jaar voorafgaand aan de aanwerving geen burgerlijk, administratief of gerechtelijk stadionverbod gehad.
  • Je voldoet aan de fysieke vereisten. Elk jaar dient men een medisch attest binnen te brengen.
  • Je beschikt over een geschikt psychologisch profiel. Dat profiel kan worden geëvalueerd door de veiligheidsverantwoordelijke, hoofdsteward of politieofficier op basis van een onderhoud met de kandidaat.

Na een opleiding van 5 wedstrijden als kandidaat-steward word je geëvalueerd. Is die evaluatie positief, dan heten we je van harte welkom en kan je aan de slag als volwaardig steward! Lijkt het je wat om deel uit te maken van ons enthousiast stewardteam, stuur dan een mailtje naar vincent.kiekeman@waasland-beveren.be met vermelding van volgende gegevens: naam en voornaam, geboortedatum, geboorteplaats, adres, telefoonnummer en motivatie.