Go back

Stijn Vreven “supertevreden” na eerste Beverse zege in Leuven

Tekst: Ward Callens - foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

Stijn Vreven was erg tevreden met de 0-2-overwinning van Waasland-Beveren bij Oud-Heverlee Leuven, de eerste zege ooit van W-B aan Den Dreef. Ook SK Beveren en RS Waasland konden voordien nooit winnen in Leuven. “Ik ben supertevreden. We speelden toch weer de statistieken weg. Voor het eerst in de geschiedenis van de club winnen bij OHL, dat is toch een prestatie op zich”, aldus Vreven.

De wedstrijd zelf analyseerde de Beverse hoofdtrainer als volgt: “Qua volwassenheid en zakelijkheid speelden we een goede wedstrijd, qua efficiëntie, rendement en voetbaltechnisch was het een mindere match. Tegen KRC Genk en KAA Gent waren we beter aan de bal. Maar het is ook goed om zo eens te winnen, om een resultaat echt over de streep te trekken. Ik vind dat niet erg als coach. Die wedstrijden mogen er zeker bij zijn.”

Waasland-Beveren zet zich dankzij de driepunter in Leuven weer wat steviger in de middenmoot van het klassement. “We zijn superblij met de punten. We hebben er nu zestien, terwijl we voor het seizoen werden afgeschreven als vogel voor de kat. We moeten nederig blijven als kleine club, maar die punten hebben we toch al”, zo besloot Vreven.