Go back

W-B – KRC Genk (17-10): gewijzigde verkeerssituatie rond Freethiel!

Tekst: Ward Callens - foto: Kevin Reyns

Waasland-Beveren neemt het op zaterdag 17 oktober op tegen KRC Genk. De match wordt gespeeld op de Freethiel en vangt aan om 20.00 u. Door het evenement Levensloopdat plaatsvindt op de Beverse atletiekpiste, wordt er verkeershinder verwacht. De parkings van het oude zwembad en de atletiekterreinen zullen volledig ingenomen worden door de deelnemers aan de Levensloop. Wij vragen dan ook aan onze supporters om zo veel mogelijk rekening te houden met onderstaande richtlijnen.

  • Supporters komen best te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer naar het stadion.
  • Wagens kunnen best in het centrum van Beveren parkeren (bijvoorbeeld op het Gravenplein) om dan te voet naar het stadion te komen. Meer info over de parkings in Beveren? Klik hier.
  • Supporters met een parkeerkaart moeten langs de Klapperstraat richting Meerminnendam of Lindenlaan rijden (afhankelijk van de parking waarop zij staan).
  • Aan het kruispunt van de Klapperstraat en de Meerminnendam zullen énkel supporters met een parkingkaart worden doorgelaten naar het stadion. Alle andere bezoekers worden in de Donkvijverstraat gestuurd.
  • Vanuit de Glazenleeuwstraat zal men niet in de Kleine Kromstraat kunnen rijden.  Men zal langs Zillebeek en de Elzestraat moeten rijden om tot in de Lindenlaan te geraken.
  • Aan het kruispunt van de Lindenlaan en de Kleine Kromstraat zullen enkel mensen met een parkingkaart worden doorgelaten richting het stadion. Alle andere supporters worden in de Kleine Kromstraat gestuurd.

Na de wedstrijd worden alle straten weer opengesteld voor het verkeer.

 

Ticketinformatie

Voor tickets kan je vrijdag- en zaterdagvoormiddag tussen 9.00 en 12.00 u. terecht in het secretariaat. Ook aan de loketten kunnen er nog wedstrijdtickets aangekocht worden. De loketten zullen geopend zijn vanaf 18.30 u., anderhalf uur voor de aftrap. Voor meer informatie i.v.m. onze ticketprijzen kan je HIER terecht.