Go back

Freethielnieuws 05-11: Maric en Moren sluiten aan, operatie voor Sousa

Tekst: Ward Callens - foto: Kevin Reyns

De spelersgroep verzamelde donderdag op de Freethiel voor een tactische veldtraining en een videoanalyse. Na de lunch waren de spelers vrij. Niels De Pauw traint sinds woensdag weer mee met de groep en donderdagochtend sloten ook Valtteri Moren en Milos Maric aan.

Hugo Sousa kampt al een tijdje met irritaties aan de rechterenkel en moet onder het mes. Dat zal op vrijdag 13 november gebeuren in AZ Monica. De verdediger zal daarna een drietal maanden moeten revalideren. Wij wensen hem een succesvolle operatie en een spoedig herstel toe.

De beloften van Waasland-Beveren komen vrijdag alweer in actie. Om 19.30 u. geven ze in het Puyenbekestadion RSC Anderlecht partij. De spelers van de A-kern die zaterdag niet tot de wedstrijdkern behoren, zullen vrijdag aantreden met de beloften.