Go back

Freethielnieuws 10-11: quadriceps speelt Moulin en De Pauw parten

Tekst: Ward Callens - foto: Kevin Reyns

De spelersgroep van Waasland-Beveren kwam dinsdagochtend samen op de Freethiel voor fysieke tests, gevolgd door een veldtraining. De vijf spelers met interlandverplichtingen waren uiteraard niet aanwezig (klik hier voor meer info). Thibault Moulin kampt met hinder aan de linker quadriceps na de partij tegen KVC Westerlo en hield het bij een sessie in de gym. Een scan zal eerstdaags duidelijkheid brengen over de ernst van de kwetsuur.

Ferme opdoffer voor Niels De Pauw: de verdediger trainde nog maar net mee met de groep, maar is nu weer out. De Pauw blesseerde zich bij een trap tijdens de ochtendtraining aan zijn rechter quadriceps. Een MRI-scan komende vrijdag moet uitwijzen of het om een verrekking dan wel om een scheurtje gaat.

De spelers krijgen deze week het gezelschap van Joachim Osvold, die enkele dagen op proef is bij de club. Osvold is een 21-jarige aanvaller uit Noorwegen die de voorbije jaren op uitleenbasis in Finland aan de slag was.