Go back

Kalenderupdate speeldagen 19 t.e.m. 22

De Pro League kwam maandag na overleg met de rechtenhouders met een nieuwe kalenderupdate. Het betreft de definitieve speelmomenten in de Jupiler Pro League van speeldagen 19 tot en met 22. Voor Waasland-Beveren verandert er weinig in die periode. Enkel de wedstrijd bij KV Oostende, de eerste competitiewedstrijd na de winterbreak, werd verplaatst naar zondagavond. Hieronder een overzicht van de betreffende wedstrijden. Onze volledige, bijgewerkte speelkalender kan je hier raadplegen.

  • Speeldag 19: Zulte Waregem – Waasland-Beveren, zaterdag 12 december om 20.00 u.
  • Speeldag 20: Moeskroen-Péruwelz – Waasland-Beveren, zaterdag 19 december om 20.00 u.
  • Speeldag 21: Waasland-Beveren – Sporting Lokeren, zaterdag 26 december om 20.00 u.
  • Speeldag 22: KV Oostende – Waasland-Beveren, zondag 17 januari om 20.00 u.

Onze eerstvolgende opdracht in de Jupiler Pro League is de thuiswedstrijd tegen STVV op zaterdag 21 november. Die wedstrijd, de eerste van de terugronde, wordt afgewerkt op de Freethiel en vangt aan om 20.00 u.