Go back

Merveille Goblet verkozen tot speler van de maand oktober

Tekst: Ward Callens - foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

Doelman Merveille Goblet is door de bezoekers van deze website verkozen tot speler van de maand oktober. De bijna 21-jarige Goblet kreeg 25% van de stemmen, meer dan Deni Milosevic (19%), die ook in september op de tweede plaats eindigde in de poll, en Laurent Jans (17%).

Het doelpunt van Deni Milosevic bij STVV werd met 78% van de stemmen verkozen tot mooiste goal van de maand oktober. Het doelpunt, een fraaie plaatsbal in de kruising na een ingestudeerde hoekschopvariant, kan je herbekijken in onderstaande compilatie. Het is de tweede maand op rij dat Milosevic de mooiste treffer van de maand maakte. In oktober werd zijn afstandsschot tegen KAA Gent -geheel terecht- verkozen als doelpunt van de maand.

 

Speler van de maand

  • Augustus: Steeven Langil
  • September: Laurent Jans
  • Oktober: Merveille Goblet

Doelpunt van de maand

  • Augustus: Floriano Vanzo vs. RSC Anderlecht
  • September: Deni Milosevic vs. KAA Gent
  • Oktober: Deni Milosevic vs. STVV