Go back

Nieuwe openingsuren voor fanshop Stadionplein

Tekst: Ward Callens - foto: Kevin Reyns

De fanshop van United Brands aan het Stadionplein, rechts van de hoofdingang, is na een korte sluitingsperiode weer geopend. Supporters kunnen er terecht voor shirts, kledij en merchandising van Waasland-Beveren, maar ook voor kledij en merchandising van de Rode Duivels, voetbalschoenen en zo veel meer.

Ga gerust eens een kijkje nemen! De openingsuren zijn gewijzigd in functie van vraag en aanbod. De winkel is nu enkel op woensdag en vrijdag of zaterdag geopend, maar later op de avond. Meer info kan je hier vinden. Hieronder de nieuwe openingsuren voor fanshop Stadionplein.

In een week van een thuiswedstrijd:

  • Woensdag: 12.00 – 20.00 u.
  • Zaterdag: 17.00 – 22.00 u.

In een week van een uitwedstrijd:

  • Woensdag: 12.00 – 20.00 u.
  • Vrijdag: 16.00 – 21.00 u.

Onze webshop is uiteraard 24/7 te bezoeken en is dé ideale manier om snel en gemakkelijk kledij en merchandising aan huis te laten leveren.