Go back

Olivier Myny tekent bij tot 2019

Tekst & foto: Ward Callens

Olivier Myny tekende donderdagmiddag een nieuw contract bij Waasland-Beveren dat hem tot medio 2019 op de Freethiel houdt, een verlenging van twee seizoenen dus. De contractverlenging van de pas 21 geworden flankspeler kadert binnen de langetermijnvisie van de club. “We willen hiermee een signaal geven aan onze supporters”, verduidelijkt ondervoorzitter Dirk Huyck. “We zijn niet enkel bezig met de terugronde, maar kijken verder vooruit. We zijn erg verheugd dat we met Olivier een talentvolle, jonge Belg langer aan ons kunnen binden.”

Dit seizoen, zijn eerste in de Jupiler Pro League, miste Myny nog geen wedstrijd en was hij al goed voor één assist en twee doelpunten. Hij kwam vorige zomer over van tweedeklasser KSV Roeselare. Zijn opleiding genoot de West-Vlaming grotendeels bij Zulte Waregem. Myny zelf is opgetogen met de nieuwe overeenkomst: “Ik ben echt heel tevreden. Het is een duidelijke blijk van vertrouwen in mij van de club. Ik kan alleen maar blij zijn met de kansen die ik hier krijg.”