Go back

Poll: Speler & doelpunt van de maand oktober

De maand oktober zit erop, dus laten we naar goede gewoonte weer onze dubbele poll op u los: de verkiezing van speler van de maand en die van het mooiste doelpunt. Jij als supporter krijgt het laatste woord. Wie is voor jou de speler van de maand oktober? Breng hieronder jouw stem uit.

Poll: speler van de maand oktober 2015

  • Een speler komt in aanmerking als hij in de betreffende maand min. 45' gespeeld heeft in een wedstrijd met inzet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waasland-Beveren maakte in oktober vijf doelpunten. In onderstaande compilatie geven we een overzicht van alle Beverse goals. Wie maakte volgens jou het doelpunt van de maand oktober: Milosevic, Gano, Myny, Maric of Jans?

 

Poll: doelpunt van de maand oktober 2015