Go back

Stijn Vreven: “Tevreden over mentaliteit in laatste halfuur” (video)

Tekst: Ward Callens - foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

“Ik was ontgoocheld en heb me boos gemaakt tijdens de rust”, zei Stijn Vreven tijdens de persbabbel na W-B – Westerlo. “‘Deze wedstrijd wordt niet op tactisch gebied, maar op het mentale vlak gewonnen of verloren’, had ik nog gezegd tegen mijn spelers. Maar ze speelden in de eerste helft met weinig passie, druk of samenhang. Na de 0-2 begonnen we plots te werken voor elkaar, druk te creëren en kansen af te dwingen. Ik ben erg tevreden over het conditionele. In het laatste halfuur toonden we een uitstekende mentaliteit om zo terug te komen tegen een ploeg waartegen we zeker niet mochten verliezen. Daar ben ik wel tevreden over.”

De volledige analyse van Vreven na het gelijkspel tegen Westerlo en tevens die van Harm Van Veldhoven kan je in de video hieronder bekijken.