Go back

W-B start met verkoop mini-abonnementen

Het seizoen is halfweg. Ervan uitgaande dat we na de reguliere competitie in Play-Off II uitkomen, spelen we dit seizoen immers 18 thuiswedstrijden. Negen zijn daar intussen van gepasseerd, nog negen hebben we te gaan: zes in de reguliere competitie en drie in de play-offs. Voor de resterende negen wedstrijden op de Freethiel, kunnen onze supporters vanaf heden voordelige mini-abonnementen nemen. Voor minder dan €100 maak jij als volwassen supporter de seizoensontknoping van jaargang 2015-2016 mee vanop de eerste rij!

Het uitgangspunt is simpel: wie in het begin van het seizoen geen abonnement genomen heeft maar wel regelmatig naar de Freethiel komt, kan nu heel wat uitsparen door een mini-abonnement te nemen voor de resterende negen duels in de terugronde en Play-off II. De prijzen zijn een stuk voordeliger dan de losse ticketverkoop, maar jaarabonnementen blijven uiteraard het voordeligst. Kijk maar naar onderstaand rekensommetje.

Wie als volwassene alle 18 wedstrijden bijwoont vanop de staantribune maar steeds apart een ticket koopt, betaalt €270 (of dus €15 per wedstrijd). Als jaarabonnee betaal je voor een plekje op de staantribune €175 (of €9,7 per wedstrijd). Voor een mini-abonnement op de staantribune betaal je als volwassene €95, wat neerkomt op €10,5 per wedstrijd, een pak voordeliger dus dan de oorspronkelijke prijs van €15 en een besparing van €40! We kunnen hetzelfde rekensommetje maken voor zitplaatsen of andere leeftijdscategorieën, maar we vermoeden dat het principe duidelijk is.

Hieronder vind je een prijsoverzicht van al onze mini-abonnementen. Voor meer informatie kan je steeds terecht op het secretariaat. Bel naar +32 3 750 25 00 of stuur een mailtje naar info@waasland-beveren.be. De openingsuren van het secretariaat kan je hier vinden.

 

Mini-abonnementen winter 2015

* Abonnementen zijn geldig tijdens de reguliere competitie en in Play-Off II (excl. finalewedstrijden)
* Abonnementen zijn niet geldig in de Croky Cup
* Prijzen businesstribune (B): €220 of €275 abonnement + € 220 lidgeld Business Club