Go back

W-B – STVV (21-11): nuttige info

Tekst: Ward Callens - foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

Op zaterdag 21 november om 20.00 u. speelt Waasland-Beveren in het Freethielstadion tegen STVV. Het gaat om de eerste wedstrijd in de terugronde van de Jupiler Pro League. Supporters kunnen terecht in het secretariaat voor ticketverkoop. Ook zullen de loketten zaterdag vanaf anderhalf uur voor de wedstrijd geopend zijn voor verkoop aan het stadion.

Voor alle informatie rond de ticketverkoop en -prijzen kan je hier terecht. Voor voorverkoop kan je woensdagnamiddag (tussen 14.00 en 18.30 u.), donderdagnamiddag (tussen 14.00 en 17.30 u.) en vrijdag- en zaterdagochtend (tussen 9.00 en 12.00 u.) terecht bij het secretariaat op de Freethiel.

Opgelet: Naar aanleiding van de gebeurtenissen in Parijs en de verhoogde terreurdreiging in België, zal Waasland-Beveren zijn veiligheidsmaatregelen voor de wedstrijd tegen STVV aanscherpen. Dat doet onze club na overleg met de bevoegde instanties. Door de scherpere controlemaatregelen zal de instroom in het stadion mogelijk vertraging oplopen. We verzoeken onze supporters dan ook om zaterdag tijdig naar de Freethiel te komen. De loketten zijn reeds geopend vanaf 18.30 u. Uit solidariteit met de slachtoffers van de aanslagen, zal er voor de wedstrijd één minuut stilte worden gehouden.

Hieronder enkele veiligheidsmaatregelen die zaterdag van kracht zijn bij de wedstrijd. Wij rekenen daarbij op het begrip van onze supporters.

  • Elke supporter zal bij de toegang tot het stadion gecontroleerd worden door stewards en/of politie.
  • Handtassen en rugzakken worden NIET toegelaten in het stadion!
  • Supporters wordt aangeraden tijdig naar het stadion te komen. Door de aangescherpte controle lopen de wachtrijen aan de ingangen mogelijk op.
  • Het gebruik van pyrotechnisch materiaal en voetzoekers in en rond het stadion is ten strengste verboden en in het huidige klimaat een zeer slecht idee.