Go back

W-B – Westerlo: Abonnee? Breng een vriend mee aan halve prijs!

Zaterdagavond staat op de Freethiel het duel tussen Waasland-Beveren en KVC Westerlo op het programma. Het is al de laatste wedstrijd van de heenronde in de Jupiler Pro League 2015-2016. Na die vijftiende speeldag is het seizoen halfweg en kunnen we een tussentijdse balans opmaken. Bij Winst tegen Westerlo zal W-B 19 punten tellen uit 15 competitieduels. Nu, na 14 speeldagen, staat onze club op vier punten van plaats zes, maar ook van plaats vijftien. Veilig in de middenmoot, maar aangezien alles zo dicht bij elkaar ligt in het klassement, is alles nog mogelijk.

Net daarom willen we onze supporters oproepen om zaterdag weer in groten getale naar de Freethiel af te zakken om onze spelers een duwtje in de rug te geven en voort te stuwen naar een zesde driepunter. Elke abonnee die tegen Westerlo een extra ticket aankoopt, krijgt dat ticket overigens aan de helft van de prijs! Neem dus zaterdag gerust een vriend of vriendin mee en kom samen supporteren voor onze Leeuwen! Hieronder kan je de praktische details van de actie terugvinden.

  • Aanmelden met abonnement aan het secretariaat
  • 50% korting op de ticketprijs in dezelfde categorie (vak, -16 of +16j) als het getoonde abonnement
  • Enkel geldig in voorverkoop (woensdag- en donderdagnamiddag, vrijdag- en zaterdagochtend)
  • Plaatsen naast de abonnee kunnen niet gegarandeerd worden, dit is afhankelijk van de andere abonnementen en reeds verkochte tickets
  • Enkel geldig voor betalende abonnementen
  • Actie niet cumulatief, één ticket aan 50% per abonnee