Go back

Freethielnieuws 22-12: W-B-spelers bezoeken ijspiste

Tekst & foto: Ward Callens

De reviewcommissie van de KBVB laat Erdin Demir op basis van tv-beelden vervolgen door het Bondsparket. De linksachter zal daardoor binnenkort voor de Geschillencommissie moeten verschijnen. Demir kreeg geel in de wedstrijd tegen Moeskroen-Péruwelz na een tackle op Noë Dussenne. De wedstrijd tegen Sporting Lokeren op 26 december komt sowieso niet in het gedrang voor de speler.

Maandag kregen de spelers rust, dinsdag verzamelden ze weer op de Freethiel voor een eerste veldtraining in de aanloop naar de wedstrijd van zaterdag tegen Lokeren, het laatste competitieduel voor de winterbreak. Hugo Sousa, Ibou Sawaneh en Livio Nabab vervolgen hun revalidatieprogramma. Ook Milos Maric traint dinsdag nog individueel.

Na de training trekt de groep naar de Grote Markt in Beveren voor een signeersessie aan de ijspiste. Omstreeks 16.00 u. kunnen supporters er terecht voor een foto of babbel met de W-B-spelers en -trainers.