Go back

Livio Nabab is uw speler van de maand november

Tekst: Ward Callens - foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

Aanvaller Livio Nabab is door de bezoekers van deze website verkozen tot speler van de maand november. De 27-jarige Fransman had bij het afsluiten van de poll 23% van de stemmen achter zijn naam staan. Hij hield daarmee Zakaria M’Sila en Zinho Gano achter zich. Nabab speelde enkele sterke wedstrijden in november, zo leverde hij tegen KVC Westerlo twee assists af.

Het doelpunt van Steeven Langil tegen KVC Westerlo werd met 49% van de stemmen verkozen tot mooiste goal van de maand november. Langil dribbelde zich bij de bewuste goal voorbij enkele tegenstrevers en knalde hard raak in de verste bovenhoek. Zijn winnende treffer en de andere doelpunten van de maand november kan je nog eens herbekijken in onderstaande compilatie.

 

Speler van de maand

  • Augustus: Steeven Langil
  • September: Laurent Jans
  • Oktober: Merveille Goblet
  • November: Livio Nabab

Doelpunt van de maand

  • Augustus: Floriano Vanzo vs. RSC Anderlecht
  • September: Deni Milosevic vs. KAA Gent
  • Oktober: Deni Milosevic vs. STVV
  • November: Steeven Langil vs. KVC Westerlo