Go back

Met geel-blauw de feestdagen in!

Nog op zoek naar een origineel eindejaarscadeau? Stop met zoeken, Waasland-Beveren biedt de oplossing! Dit jaar kan iedereen een W-B-supporter blij maken met een gepast geel-blauw kerstcadeau! 

Zo is het nog altijd voordelig om een mini-abonnement aan te schaffen voor de resterende thuiswedstrijden van W-B in de Jupiler Pro League. Met Play-off II meegerekend (onder voorbehoud) zijn dat nog acht duels. Onder andere Sporting Lokeren, Club Brugge en Anderlecht komen nog naar de Freethiel. Acht wedstrijden in vak E kosten een volwassene €120. Maar voor een mini-abonnement in vak E betaalt een volwassene slechts €95! Ook voor de overige leeftijdscategorieën en tribunes gelden gelijkaardige voordelen. Klik HIER om naar de prijzentabel te gaan.

Op zoek naar een kerstcadeau voor een supporter die al abonnee is? In onze webshop kan je een waaier aan artikelen in W-B-stijl terugvinden: wedstrijdkledij, trainingskledij, schoenen en kledingartikelen van Kappa, voetbalschoenen, merchandise en accessoires… Voor elk wat wils! Bovendien genieten onze abonnees nog steeds van 20% korting op de volledige W-B-lijn van Kappa en 10% op onze wedstrijdkledij! Klik HIER om meteen naar de webshop te gaan. Merchandise bestellen kon nog nooit zo snel en eenvoudig!

Supporters die schoenen of trainingskledij eerst liever passen, kunnen terecht in onze fanshops: United Brands Football & Training aan het Stadionplein en de United Brandswinkel in het Waasland Shopping Center. Klik HIER voor meer informatie.

 

Slider (785x400)