Go back

Poll: Speler & doelpunt van de maand november

De maand november zit erop, dat betekent dat jij weer kan stemmen op het mooiste doelpunt en de beste speler van de voorbije maand. Drie competitieduels werkten we af in november, met als resultaat een gelijkspel tegen KVC Westerlo, een zege tegen STVV en een nederlaag bij KV Kortrijk. Wie was volgens jou speler van de maand? Breng hieronder jouw stem uit.

Poll: speler van de maand november 2015

  • Een speler komt in aanmerking als hij in de betreffende maand min. 30' gespeeld heeft in een wedstrijd met inzet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Er werd vijf keer gescoord, waarvan drie treffers van topschutter Zinho Gano. In onderstaande compilatie geven we een overzicht van de gemaakte goals. Wie maakte volgens jou het doelpunt van de maand november: Steeven Langil, Zinho Gano of Zakaria M’Sila?

Poll: doelpunt van de maand november 2015