Go back

Positief rapport voor W-B na tussentijdse controle i.v.m. licentie

Tekst: Ward Callens - foto: Kevin Reyns

Onze club ontving vandaag een positief rapport van de licentiemanager van de KBVB gericht aan de Licentiecommissie. Het rapport stelt dat Waasland-Beveren ‘geslaagd’ is voor de tussentijdse controle voor de Licentiecommissie.

W-B heeft dus probleemloos kunnen aantonen dat er geen onregelmatigheden zijn met betrekking tot onder andere de spelerslonen, R.S.Z., bedrijfsvoorheffing, patronale lasten, taksen en belastingen, bondsschulden, enz. W-B moet zich dan ook niet gaan verantwoorden bij de eerstvolgende zitting van bovengenoemde commissie.

Dit positieve bericht is een bewijsstuk van de inspanningen die de club levert op financieel gebied. De financiële situatie van W-B werd recent nog toegelicht door financieel directeur Olivier Swolfs. Dat communiqué kan u HIER bekijken.