Go back

Stijn Vreven: “Niet tevreden met het resultaat, wel met onze prestatie”

Tekst: Ward Callens - foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

“We blijven met een zuur gevoel achter”, zei Stijn Vreven tijdens de persbabbel na Waasland-Beveren – Standard Luik. Hij had het dan voornamelijk over het resultaat. “Op voorhand kan je niet blij zijn met een resultaat, achteraf gezien helemaal niet.”

Over de prestatie van zijn team was de oefenmeester wel tevreden. “We speelden een degelijke, volwassen wedstrijd. Ook toen het nog elf tegen elf was. Mijn spelers zijn vol voor de overwinning gegaan. Maar op dit niveau moet je kansen afmaken om een wedstrijd te winnen”, aldus Vreven.

Bekijk hieronder de volledige persbabbel na het 0-0-gelijkspel tussen W-B en Standard, met de analyses van trainers Stijn Vreven en Yannick Ferrera.