Go back

Stijn Vreven: “Veldspel was goed, maar rendement moet beter”

Tekst: Ward Callens - foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

“Er was vanavond één groot verschil tussen Zulte Waregem en Waasland-Beveren”, zei Stijn Vreven na de 2-1-nederlaag in het Regenboogstadion. “Efficiëntie. Zulte Waregem scoorde twee keer uit drie kansen. Wij maakten één goal uit vier of vijf kansen. Een groot verschil qua efficiëntie en rendement. We moeten volwassener spelen, dan verliezen we hier niet.”

Nochtans had de oefenmeester geen slechte partij gezien van zijn team. “Qua veldspel tussen zestien meter en zestien meter waren we niet de mindere van Zulte Waregem, maar alles draait om zakelijkheid. Zulte Waregem speelde beter op resultaat. Dat mag ook, zij doen mee voor Play-off I. Maar wij gaven te makkelijk goals weg. Dat was het grote verschil tussen beide ploegen en daarin moet mijn jonge groep nog groeien als we niet in de problemen willen geraken.”