Go back

Supportersavond & nieuwjaarsdrink verzet naar donderdag 28 januari

Tekst: Ward Callens - foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

De geplande supportersavond op donderdag 17 december wordt verplaatst naar donderdag 28 januari en gekoppeld aan een nieuwjaarsdrink voor de supporters. Dat werd afgesproken in overleg met de Supportersfederatie. Elke aanwezige supporter krijgt alvast een gratis consumptie om samen feestelijk het nieuwe jaar in te zetten!

Voor het overige blijft het concept hetzelfde. Alles is bespreekbaar. Wel vragen we supporters om op voorhand hun vragen door te sturen zodat we ze kunnen bundelen en overmaken aan de juiste personen. De bijeenkomst zelf kan op die manier gecoördineerd en productief verlopen. Een moderator zal het informatiemoment leiden en de aanwezige supporters die een vraag hebben ingestuurd de kans bieden hun vraag rechtstreeks te stellen aan de sprekers. De vragen die we reeds ontvangen hebben, zullen uiteraard ook beantwoord worden.

  • Waar? Themacafé Freethielstadion
  • Wie? Ondervoorzitter Dirk Huyck, teammanger Danny De Maesschalck, hoofdtrainer Stijn Vreven, twee A-kernspelers. Gratis toegang voor alle supporters.
  • Wanneer? Donderdag 28 januari , vanaf +- 19.00 tot +- 22.00 u.
  • Een vraag voor het bestuur/de technische staf/de spelers? Stuur een mailtje naar ward.callens@waasland-beveren.be.