Go back

W-B-kerstmutsen voor het goede doel

Tekst & foto: Ward Callens

Onder het motto ‘iedereen goed gemutst’ verkoopt Waasland-Beveren in samenwerking met vzw Fajar Baru vanaf zaterdag 5 december, voor de wedstrijd tegen Standard Luik, blauw-gele kerstmutsen. De opbrengst van de verkoop gaat integraal naar Fajar Baru via de Belgische vzw.

Fajar Baru is een opvangtehuis voor verlaten kinderen in Jakarta, Indonesië. Onze club steunt Fajar Baru nu al meer dan een jaar via de Sint-Niklase vzw Fajar Baru. De fondsen die gegenereerd worden door de vzw en o.a. met de jaarlijkse stadionactie van W-B wordt een nieuw tehuis gebouwd voor de kinderen. Meer informatie over Fajar Baru en onze andere maatschappelijke projecten kan je op deze pagina vinden.

Prijs?

  • €4 per muts, de opbrengst gaat integraal naar vzw Fajar Baru.

Waar en wanneer te koop?

  • Zaterdag 5 december tijdens onze thuiswedstrijd tegen Standard Luik
  • Tussen 12 december en 3 januari aan het inkomloket van de ijspiste op de Beverse Grote Markt. Op dinsdag 22 december (in de late namiddag) komen overigens de spelers langs! Zet het alvast in je agenda.
  • Vanaf woensdag 9 december aan het secretariaat!