Go back

W-B on ice: spelers bezoeken schaatspiste op 22 december

Tekst & foto: Ward Callens

Het is intussen een gekende traditie in Beveren: rond de jaarwisseling prijkt op de Grote Markt een tijdelijke schaatspiste met een gezellige chalet, sfeerverlichting en dit jaar zelfs een heuse ‘winter village’. Jaarlijks valt er ook heel wat te beleven op en rond de piste. En ook elk jaar tekent Waasland-Beveren present met de spelers en de technische staf!

Deze winter komen onze spelers en trainers langs op dinsdag 22 december om 16.00 u. voor en meet & greet en fotomoment met de aanwezige supporters. Die zal plaatsvinden op het domein van de piste (voorbij de inkom), in een overdekte ruimte aan de schaatsverhuur. Al wie dinsdagmiddag dus een ticketje koopt voor de schaatsbaan, kan onze spelers ontmoeten aan de piste. Aangezien het middagblok om 18.00 u. wordt afgesloten, krijgen supporters ook toegang voor het avondblok op 22 december!

De blauw-gele kerstmutsen van W-B, waarvan de totale opbrengst naar vzw Fajar Baru gaat, zijn nog steeds te koop aan het inkomloket van de schaatspiste. Vergeet zeker jouw exemplaar niet aan te schaffen!