Go back

W-B – Standard Luik (05-12): nuttige info

Tekst: Ward Callens - foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

Op zaterdag 5 december ontvangt Waasland-Beveren Standard Luik in het Freethielstadion. De wedstrijd wordt afgetrapt om 20.30 u. Supporters kunnen terecht in het secretariaat voor ticketverkoop. Ook zullen de loketten zaterdag vanaf anderhalf uur voor de wedstrijd geopend zijn voor verkoop aan het stadion.

Voor alle informatie rond de ticketverkoop en -prijzen kan je hier terecht. Voor voorverkoop kan je woensdagnamiddag (tussen 14.00 en 18.30 u.), donderdagnamiddag (tussen 14.00 en 17.30 u.) en vrijdag- en zaterdagochtend (tussen 9.00 en 12.00 u.) terecht bij het secretariaat op de Freethiel.

Opgelet: dezelfde veiligheidsmaatregelen als voor de wedstrijd tegen STVV zijn van kracht! De controlemaatregelen blijven aangescherpt in overleg met de bevoegde instanties en de lokale overheid. We verzoeken onze supporters dan ook om zaterdag tijdig naar de Freethiel te komen. De loketten zijn reeds geopend vanaf 19.00 u. 

Hieronder enkele veiligheidsmaatregelen die zaterdag van kracht zijn bij de wedstrijd. Wij rekenen daarbij op het begrip van onze supporters. Tegen STVV verliep alles alvast erg vlot.

  • Elke supporter zal bij de toegang tot het stadion gecontroleerd worden door stewards en/of politie.
  • Handtassen en rugzakken worden NIET toegelaten in het stadion!
  • Supporters wordt aangeraden tijdig naar het stadion te komen. Door de aangescherpte controle lopen de wachtrijen aan de ingangen mogelijk op.
  • Het gebruik van pyrotechnisch materiaal en voetzoekers in en rond het stadion is ten strengste verboden en in het huidige klimaat een zeer slecht idee.