Go back

De Pauw en Luyckx uitgeleend tot einde van seizoen

Tekst: Martijn De Jonge - Foto's: Kevin Reyns

Niels De Pauw (19-01-1996) en Alec Luyckx (19-05-1995) worden uitgeleend tot het einde van het seizoen. De twee spelers moeten op die manier meer speelminuten verzamelen en ervaring opdoen in een eerste elftal. De Pauw, die het voorbije seizoen in Play-off II centraal in de defensie plaatsnam, gaat aan de slag bij SK Sint-Niklaas. Luyckx, die dit seizoen toch al een aantal keer tot de wedstrijdkern behoorde, gaat de rangen van Cappellen FC versterken.

Teammanager Danny De Maesschalck licht toe: “Voor beide spelers is het eigenlijk hetzelfde verhaal. We lenen hen uit omdat we hopen dat ze door meer wedstrijden te spelen bij een eerste elftal, hun niveau weer gaan opkrikken. Indien ze daarin slagen, halen we hen volgend jaar weer bij onze kern. In beide contracten zit nog een optie om hun verblijf op de Freethiel te verlengen. We willen hen nu vooral meer speelgelegenheid geven dan bij ons beloftenelftal.”

We wensen beide spelers heel veel succes toe!