Go back

Freethielnieuws 18-01: eerste beloftewedstrijd Groep A afgelast

Tekst: Ward Callens - foto: Kevin Reyns

De beloften van Waasland-Beveren zouden maandagavond normaal gezien hun eerste wedstrijd in Groep A spelen op het veld van Standard Luik. Die wedstrijd werd omwille van de barre weersomstandigheden afgelast. Als alternatief werd een extra training belegd voor de beloften en A-kernspelers die naar Luik zouden afreizen. De eerstvolgende beloftewedstrijd is nu volgende week maandag thuis tegen STVV.

Olivier Myny en Valtteri Moren keerden terug uit ziekte en sloten aan bij de groep, die vandaag een hersteltraining afwerkte. Deni Milosevic had nog last aan de hamstrings en herstelde bij de kine. Ibou Sawaneh was ziek. Dinsdag blijft de spelersgroep binnen voor een sessie in het krachthonk.