Go back

Freethielnieuws 25-1: beloften voor het eerst in actie in Groep A

Tekst: Ward Callens - foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

Rustdag voor de spelers en trainers van Waasland-Beveren vandaag. De beloften komen maandagavond wel in actie, en dat voor de eerste keer in 2016. Vorige week werd de wedstrijd tegen Standard Luik nog afgelast vanwege de barre weersomstandigheden. Het duel met STVV is dus het eerste voor onze Jonge Leeuwen in Groep A, de poule met de beste acht belofteploegen uit de regulierecompetitie.

Trainers Johan Van Rumst en David Destorme krijgen tegen de Limburgers de versterking van volgende spelers uit de A-kern: Goblet, Janssens, Leemans, Van Dooren, Moren, Caufriez, Destorme, M’Sila en Myny. Ook bij STVV staan er heel wat A-kernspelers tussen de lijnen: De Winter, Kotysch, Nirisarike, Schils, Swers, Angban, Ono, De Norre en Rodriguez.

De toegang voor abonnees is gratis.