Go back

KALENDERUPDATE JPL SPEELDAGEN 27 T.E.M. 30

Tekst: Ward Callens

De Pro League heeft maandagochtend de definitieve speelmomenten van de laatste vier speeldagen in de Jupiler Pro League bekend gemaakt. Voor Waasland-Beveren zijn er enkele wijzigingen. Zo speelt geel-blauw, net als in januari, zijn meeste duels op zondag. Dat is het geval tegen RSC Anderlecht, Sporting Charleroi en KVC Westerlo. Hieronder een overzicht van de betreffende wedstrijden, waarvan datum en aanvangsuur nu definitief vaststaan.

  • Speeldag 27: Waasland-Beveren – RSC Anderlecht,  zondag 21 februari om 18.00 u.
  • Speeldag 28: Sporting Charleroi – Waasland-Beveren, zondag 28 februari om 20.00 u.
  • Speeldag 29: Waasland-Beveren – KV Mechelen, zaterdag 5 maart om 20.00 u.
  • Speeldag 30: KVC Westerlo – Waasland-Beveren, zondag 13 maart om 18.00 u.

Voor het zover is moet W-B eerst nog aan de bak tegen Club Brugge (speeldag 23), KAA Gent (speeldag 24), OH Leuven (speeldag 25) en KRC Genk (speeldag 26). Eerstvolgende afspraak: zondag 24 januari om 20.00 u. op de Freethiel voor het duel met Club Brugge.